بررسی شکاف‌های سطحی ایجاد شده در منطقه فتح‌آباد (دشت اشتهارد)

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۴۳۸۹ اخبار روابط عمومى گزارش تصويري
تعداد بازدید:۱۱۸۰
بررسی شکاف‌های سطحی ایجاد شده در منطقه فتح‌آباد (دشت اشتهارد)

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، بر مبنای بررسی‌های اولیه انجام شده توسط متخصصان مرکز پژوهش‌های کاربردی این سازمان مبنی بر وجود شواهد سطحی در رابطه با رخداد فرونشست و ایجاد گسیختگی‌های فراوان عمیق در دشت اشتهارد، گروهی متشکل از رئیس و اکیپ کارشناسی مرکز به همراه رئیس و کارشناس دفتر مطالعات آب منطقه ای البرز به منظور مشاهدات اولیه و بررسی مقدماتی به منطقه اعزام شد.

بر اساس این گزارش، بررسی اولیه پیدایش و گسترش شکاف ها در دشت اشتهارد تا حدودی بیانگر شرایط خاص خاک منطقه است که می‌تواند ناشی از پدیده‌هایی نظیر گسیختگی، واگرایی، فرونشست و آب شستگی باشد و از سویی علت اولیه این پدیده هنوز مشخص نبوده و مستلزم انجام مطالعات تفصیلی است.

نکته بسیار مهم، گسترش شکاف‌ها در نزدیکی دکل‌های برق است که شرایط را به سمت بحرانی شدن پیش برده که بر همین اساس پدیده‌شناسی این موضوع و ارائه راهکارهای علمی و اجرایی موثر جهت مدیریت بحران پیش‌رو بسیار حائز اهمیت است.


نظر شما :