تشریح نقشه راه علوم و زمین و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد
نقشه راه علوم زمین و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد و پتانسیلهای زمین گردشگری با حضور معاونان استانداری و دستگاههای اجرایی این استان تشریح شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، این نشست در سالن جلسات استانداری کهگیلویه و بویراحمد و با حضور نمایندگان سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور و مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
دکتر نوروزپور معاون برنامهریزی استانداری، مهندس نیک اقبال معاون عمرانی استانداری، مهندس مهران یوسفی کارشناس بودجه استانداری و مدیران دستگاههای اجرایی استان، دکتر هزارهای مدیرکل نظارت و ارزیابی و مشاور ریاست سازمان، دکتر یوسفی مدیر مرکز شیراز، مهندس وفایی مدیر مرکز یاسوج، دکتر حیدری مدیر پایگاه ملی دادههای علومزمین کشور، مهندس جدیدی سرپرست روابطعمومی سازمان، مهندس امریکاظمی مسئول بخش زمینگردشگری سازمان، مهندس اسلامی مدیر مرکز اصفهان و مهندس فرهنگ سرپرست روابط عمومی مرکز شیراز از حاضران این نشست بودند.
مهندس یوسفی مدیرکل برنامهریزی استان نسبت به معرفی مدیران سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به اعضای جلسه و نیز معرفی مهندس وفایی به عنوان مسئول نمایندگی مرکز یاسوج پرداخت و گفت: سازمان زمینشناسی کشور فاز اول نقشه راه علوم زمین و معدن استان را تهیه کرده و ارائه داده است که از این سازمان در این زمینه و نیز استقرار نمایندگی در استان تشکر میکنیم.
وی هدف از جلسه را تشریح نقشه راه علوم زمین استان و انتظارات سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در این زمینه و نیز معرفی پتانسیلهای زمین گردشگری و ژئوپارک در استان بیان کرد که توسط همکاران سازمان زمینشناسی ارائه میشود.
در ادامه دکتر هزارهای مدیرکل نظارت و ارزیابی و مشاور ریاست سازمان به تشریح موقعیت کشور در زمینه تولید اطلاعات پایه و ثروت و بررسی مخاطرات زمینشناختی کشور در راستای جلوگیری از هدررفت ثروت پرداخت و هدف از تهیه نقشه راه علوم زمین را در این راستا دانست.
در ادامه جلسه دکتر حیدری مدیر پایگاه ملی دادههای علوم زمین کشور به تفصیل نقشه راه علوم زمین و معدن استان را تشریح کرده و به سوالات حاضران به جلسه پاسخ داد.
وی گفت: برای ادامه کار و شروع فاز 2 نقشه راه، لازم است دستگاههای استان نسبت به بررسی نقشه راه اقدام کرده و نظرات و پیشنهادات استان را به سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور ارائه کند.
مهندس علیرضا امریکاظمی مدیر بخش زمین گردشگری سازمان زمینشناسی به معرفی زمینگردشگری در ایران و جهان پرداخت و توانمندیهای استان استان کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه را به تفصیل تشریح کرد و گفت: این استان از مناطق پرپتانسیل در زمینه راهاندازی ژئوپارک است.
مهندس رضا جدیدی ضمن تشریح مسئولیتهای ملی سازمان زمین شناسی در زمینه شناسائی و معرفی پتانسیلهای زمین گردشگری و ژئوپارک در کشور ، به مزیت رقابتی استان در گردشگری اشاره نموده و لزوم همکاری با سازمان زمین شناسی در انجام مطالعات تفصیلی زمین گردشگری در استان را جهت تکمیل طرح جامع گردشگری خواستار شدند.
در پایان جلسه دکتر نوروزپور معاون برنامه ریزی استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد از سازمان زمین شناسی در خصوص ارائه مطالب تشکر نمود و بیان داشت: نقشه راه استان به صورت مکتوب در اختیار کلیه دستگاههای اجرایی استان قرار گیرد و مهندس وفایی مدیر مرکز یاسوج را مامور نمود که نظرات استانی را جمع آوری و به سازمان زمین شناسی ارائه نماید تا تصمیمات لازم اتخاذ گردد.
دکتر نوروزپور با توجه به طرح آمایش استان مقرر نمود برای تکمیل نقشه راه علوم زمین استان،اطلاعات مربوطه در اختیار سازمان زمین شناسی قرار گیرد
دکتر نوروزپوردر خصوص مطالعات زمین گردشگری خواستار تشکیل جلسه مشترک سازمان زمین شناسی و سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان و تصمیم گیری در این زمینه شد و بیان داشت پیشنهادات از این طریق به استانداری اعلام گردد تا نسبت به برنامه ریزی و بودجه پیشنهادی اقدام شود.
نظر شما :