تهیه 7 نقشه زمینشناسی یکبیستوپنجهزارم در محدوده استان لرستان
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، 7 نقشه زمینشناسی یکبیستوپنجهزارم طی 6 ماه در محدوده لرستان به همت کارشناسان مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی این استان تهیه شد.
بر اساس این گزارش، تهیه 7 نقشه زمینشناسی یکبیستوپنجهزارم طی 6 ماه به عنوان تجربهای منحصر بفرد در مرکز لرستان محسوب میشود که این نقشهها برای مناطق دولتآباد، ناوهکش، معمولان، چاهذوالفقار، گدار محمودوند، شورآب نجمسهیلی و چشمه زمزم تهیه شده است.
در همین رابطه، مدیر مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی این استان ضمن اشاره به ظرفیتهای بزرگ سازمان در حوزه تولید اطلاعات پایه گفت: تهیه این تعداد نقشه در مدت کوتاه 6 ماهه نشان از توان و همت بالای کارشناسان این مرکز است.
ظهیر حیدرینژاد تهیه نقشههای بزرگ مقیاس را سیاستی درست در جهت شناسایی و اکتشاف ذخایر معدنی در سطح کشور قلمداد کرد و افزود: بیانات مقام معظم رهبری در کاهش اتکا بودجه کشور به درآمدهای حاصل از فروش نفت خام همچنین اشاره معظمله به منظور فعالسازی ظرفیتهای بخش معدن بهترین راهنما در جهت توسعه فعالیتهای معدنی کشور است.
وی یادآور شد: در همین راستا شناسایی و اکتشاف ذخایر اولین گام در توسعه و فعالسازی توانمندیهای معدنی خواهد بود و تهیه نقشههای بزرگ مقیاس با لایههای اطلاعاتی مختلف اقدام اساسی بمنظور شناسایی و پی جویی ذخایر معدنی است.
مدیر مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی استان لرستان تصریح کرد: در همین راستا مرکز لرستان با جذب و بکارگیری نیروی انسانی کارآمد، تجمیع ظرفیتها و امکانات استان همچنین توسعه همکاریها با دانشگاهها توانسته ظرف مدتی کوتاه یکی از بهترین رکوردهای تهیه نقشه در کشور را ثبت کند.
وی در ادامه تعامل سازنده با ستاد مرکزی سازمان در تهران، حضور کارشناسان با تجربه در کنار نیروهای جوان ارائه آموزشهای دقیق را به عنوان رمز اصلی این موفقیت یاد کرد.
حیدرینژاد ضمن تشکر و قدردانی از معاونت زمینشناسی سازمان افزود: انتخاب دکتر کریمی باوندپور بعنوان ناظر این پروژه کمک به سزایی در آموزش کارشناسان و نیز تسریع در فعالیت تهیه نقشهها به عمل آورد همچنین حضور دکتر جلیل قلمقاش در جمع کارشناسان این مرکز و برگزاری کلاس آموزشی باعث ایجاد شور و نشاط در بین کارشناسان شد.
نظر شما :