رویکرد تخصصی اکتشاف عناصر فلزی با نگرش ویژه بر طلا در کردستان

۱۰ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۲۳۴۸ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۱۱۳۱
همزمان با برگزاری سی و سومین گردهمایی علوم زمین رویکرد تخصصی اکتشاف عناصر فلزی با نگرش ویژه بر طلا در دانشگاه کردستان...

همزمان با برگزاری سی و سومین گردهمایی ملی علوم زمین رویکرد تخصصی اکتشاف عناصر فلزی با نگرش ویژه بر طلا در دانشگاه کردستان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، در این نشست مقالات اکتشافات تا استخراج طلا مورد بررسی قرار گرفت و آقای مهدی مرادی ضمن ارائه گزارشی از سی و سومین، خلاصه‌ای از عملکرد سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در استان کردستان طی سالیان متمادی با عنوان اولین‌ها در کردستان مانند اولین پروتز ژئوفیزیک هوایی، اولین اکتشافات ژئوبوتانی، اولین اکتشافات ژئوشیمیایی ناحیه‌ای، اولین اکتشافات BLEG ارائه کرد.

سپس آقای مهندس دره‌وزمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گزارشی از وضعیت و پتانسیل‌های معدنی استان ارائه کرد و ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و رئیس این سازمان تشکر و قدردانی کرد و خواستار ادامه و تکمیل اکتشافات طلا در استان شد و اظهار امیدواری کرد که سال 94 محدوده‌های طلای در اختیار سازمان زمین‌شناسی به سرانجام برسد و از طریق مزایده عمومی واگذار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سپس از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور خواست که مطالعات زمین‌لغزش محور جاده مریوان-سنندج انجام شود و همچنین تقاضای تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی یک‌بیست و پنج هزارم مریوان، قروه و بیجار و همچنین بررسی مجدد برخی از ورقه‌های یکصدهزارم ژئوشیمیایی استان را داشت.

در ادامه پروفسور معین وزیری استاد برجسته علم زمین‌شناسی کشور به ارائه مطالب در خصوص ژنز مواد معدنی استان پرداخت و تندیس چکش طلایی توسط آقای مهدی مرادی به نمایندگی از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به نامبرده تقدیم شد.

سپس دیمیتری گورنکو کارشناس فرآوری طلا از کشور روسیه به ارائه مطلبی در مورد هیپ‌لیچینگ روش فرآوری طلا پرداخت که بسیار مورد توجه قرار گرفت و آقای دکتر تاج‌الدین نیز مطلب جالبی در مورد طلاهای محور سقز- سردشت ارائه کرد که از سوی هیئت رئیسه به عنوان سخنرانی برتر شناخته شد و هدیه مجموعه زمین‌شناسی ایران دکتر آقانباتی را دریافت کرد.

ارائه مقالات و سخنرانی‌های ویژه درباره طلا و افیولیت‌های کردستان از سوی سایر ارائه‌دهندگان از دیگر برنامه‌های رویکرد تخصصی اکتشاف عناصر فلزی با نگرش ویژه بر طلا در کردستان بود.


کلید واژه ها: کردستان


نظر شما :