مرکز زمین‌شناسی شیراز در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان فارس

۰۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۷ کد : ۲۲۳۰۶ اخبار روابط عمومى
تعداد بازدید:۱۲۱۹
ه مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دستگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش عالی استان فارس...
به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دستگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش عالی استان فارس در دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این نمایشگاه بیش از 50 دستگاه تحقیقاتی، مراکز آموزش عالی و شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت داشتند و مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی منطقه جنوب کشور (شیراز) نیز ضمن حضور فعال در این نمایشگاه، دستاوردهای علمی و تحقیقاتی و فعالیت‌های در دست اقدام در جنوب کشور را در بخش مطالعات زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی به بازدیدکنندگان  ارائه داد.

در روز پایانی، دکتر محمد احمدی، استاندار فارس و دکتر منتظر، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان به همراه مسئولان دستگاه‌های اجرایی از این نمایشگاه بازدید کردند و در آیین پایانی مراسم از 50 نفر از پژوهشگران برگزیده استان تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است، مهندس سید محسن شفیعی کارشناس مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی منطقه جنوب شیراز به عنوان یکی از 10 پژوهشگر  منتخب دستگاه‌های اجرایی استان انتخاب و معرفی شد.

گفتنی‌ست، پروژه‌‌های انجام شده در سال 92 و 93 به همت مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی منطقه جنوب کشور، پروژه زمین‌شناسی و معدنی شهرستان لامرد، پروژه ژئوشیمی معدنی هزارده، پروژه ژئوشیمی معدنی شاه‌رستم، زمین‌شناسی و معدنی شهرستان مهر، پروژه کنترل ناهنجاری و پتانسیل‌های دولومیت لامرد، پروژه ژئوشیمی و زیست‌محیطی یاسوج، پروژه ژئوشیمی و زیست‌محیطی شیراز، پروژه بررسی ارتباط کانی‌زایی مس با عناصر ساختاری در بوانات و چاپ 10 نقشه زمین‌شناسی کاربردی در مقیاس یک‌بیست و پنج هزارم در استان فارس عنوان شده است.

همچنین، بیست پروژه نقشه‌های زمین‌شناسی کاربردی یک‌بیست‌وپنج‌هزارم در استان فارس، پروژه زمین‌شناسی و معدنی شهرستان قیروکارزین، بررسی پتانسیل اقتصادی شورآبه‌های دریاچه طشک، پروژه ژئوشیمی معدنی سوریان و جیان، پروژه زمین‌شناسی و معدنی شهرستان نورآباد ممسنی و پروژه‌های مخاطرات زمینلرزه و فرونشست کازرون و شیراز نیز به عنوان برنامه‌های آتی امسال مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی منطقه جنوب کشور است.


خبر مرضیه کاظمی

 

کلید واژه ها: فارس


نظر شما :