آغاز به کار همایش زمینشناسی نفت در اهواز
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، دبیر علمی سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره تخصصی علوم زمین با رویکرد زمینشناسی نفت، گفت: امروز به طور همزمان 12 کنگره تخصصی علوم زمینشناسی با رویکردهای مربوط به پتانسیل هر استان در سراسر کشور آغاز به کار کرد.
دکتر علیرضا شهیدی، در کنگره بینالمللی تخصصی علم زمین با رویکرد زمینشناسی نفت که امروز، 27 بهمنماه در اهواز برگزار شد، عنوانکرد: با توجه به اینکه خوزستان پایتخت نفت کشور است، این کنگره با رویکرد زمین شناسی نفت برگزار شد.
وی افزود: امروز کلیه وزارتخانهها، سازمانهای دولتی، دانشگاهها و پژوهشکدهها در برگزاری کنگرههای زمینشناسی دخیلاند.
دبیر علمی این کنگره بیانکرد: در این گردهمایی سهم ویژهای برای اتاقهای فکر و شوراهای هماندیشی اختصاص یافته است. متقاضیان برای تبادلنظر میتوانند به سایت کنگره مراجعه کنند.
شهیدی با بیاناینکه امسال استقبال خوبی برای ارائه مقالات شده است، تصریحکرد: 2700 مقاله تخصصی در 21 گرایش در این کنگره ارائه شده که 200 مورد از آن در حوزه نفت بود. از کل مقالات 27 مورد در قالب سخنرانی و 74 مورد به صورت پوستر ارائه شد.
اهمیت دانش زمینشناسی در صنعت نفت
معاون شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: دانش زمینشناسی در صنعت نفت از اهمیت بالایی برخوردار است.
حمید دریس در سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بینالمللی تخصصی علوم زمین با رویکرد زمین شناسی نفت، عنوانکرد: مقالات ارائه شده در حوزه نفت بیانگر استقبال خوب از این کنگره است و امیدواریم مقالات ارائه شده در صنعت نفت به کار برده شوند.
وی افزود: اهمیت صنعت نفت و تولید نفت و گاز بر هیچکس پوشیده نیست. درآمد ارزی و خوراک پالایشگاههای کشور از طریق این صنعت تامین میشود و به همین میزان زمینشناسی نیز از اهمیت برخوردار است.
دریس با بیان اینکه زمینشناسی از بدو اکتشاف نفت تا توسعه مخازن و تولید وجود داشته است، تصریحکرد: حفاری بدون حضور کارشناسان زمینشناسی به هیچ عنوان انجام نمیشود زیرا نظارت، کنترل و هدایت حفاری توسط کارشناسان زمینشناسی صورت میگیرد.
عقد تفاهمنامه بین مناطق نفتخیز جنوب و سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور
دبیر اجرایی سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بینالمللی علومزمین نیز در این مراسم از عقد تفاهمنامه بین دو شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور خبر داد.
فرخ ناصری کریموند عنوان کرد: برای اولین بار یک تفاهم نامه بین شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشورمنعقد شده: افزود: امیدوار هستیم تا این دو سازمان ارتباط تنگاتنگ و منسجی را در راستای ارتقای بهرهبرداری از مخازن نفتی داشته باشند.
وی با بیان اینکه، با همت کمیته فنی و پرسنل حاضر بر روی چاههای نفتی در بخش عملیات زمینشناسی، یک رکورد 29 ماهه عدم خطای انسانی را به ثبت رسانیدم، عنوان کرد: این مسئله بیانگر صرفه جویی میلیارد های تومان اعتبار است.
دبیر همایش زمین شناسی نفت با اشاره به اینکه اداره عملیات زمینشناسی توانایی هدایت 65 دکل نفتی را در اختیار دارد، گفت: اصلیترین فعالیت در اداره مطالعات زمینشناسی نیز مدلسازی مخزن است.
ناصری کریموند تصریح کرد: استقرار سیستم میدیرت دانش و تعریف رویکردهای جدید پژوهشی از مهمترین فعالیتها در معاونت زمینشناسی محسوب میشوند.
وی با تاکید به اینکه ارتباط بخش صنعت و علم باید از حالت شعاری خارج شود، گفت: امیدوار هستیم تا با برگزاری این گونه همایشها همه جامعه زمینشناسی به صورت یک بردار هم بزرگ و هم راستا در کنار هم قرار بگیرند
گفتنیست، در این کنگره چند تن از فعالان و پیشکسوتان حوزه زمینشناسی و نفت تجلیل شدند.
نظر شما :