اهداف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در برنامه پنجم بهینه میشود
در برنامه پنجم توسعه اهداف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور پس از بررسی و اولویتبندی بهینه خواهد شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، مهندس محمد تقی کرهای، رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در مراسم افتتاحیه بیست و نهمین گردهمایی علوم زمین با بیان این که سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور برای رسیدن به اهداف خود نیازمند برنامهریزی و جذب اعتبار است، خاطرنشان کرد: تهیه اطلاعات زمینشناسی، اکتشاف ذخایر جدید، مطالعات کاربردی زمینشناختی و اطلاعرسانی و یکسانسازی اطلاعات از وظایف این سازمان است، که به توجه بیشتری نیاز دارد.
کرهای ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه تمام این برنامهها با زیر مجموعههایشان را بررسی میکنیم و بخشهایی که مورد نیاز جامعه هستند و به اعتبار بیشتری نیاز دارند را بیشتر مورد توجه قرار میدهیم.
وی تاکید کرد: در واقع این نیاز احساس شد که برای رسیدن به اهداف بلند سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، در برنامه پنجم باید برنامههای موجود بر اساس اولویتها بهینه شوند.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، با اشاره به گرمایش زمین و انواع مخاطرات زمینشناختی گفت : در حال حاضر سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور برنامهریزیهای خوبی در راستای این امر که برای کشور هم مفید است، انجام داده است.
معاون وزیر صنایع و معادن ادامه داد: همچنین طرحهایی برای دو موضوع مهم انرژی و آب که از چالشهای جدی دنیاست، در وظایف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور تعریف و طرحهای برای آن تدوین شده است.
وی در ادامه به وظیفه سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در راستای فعالیتهای زمینشناسی اشاره کرد و گفت: در سال جاری سه مجوز ایجاد آزمایشگاه مرجع علوم زمین، احداث پارک فناوری پیشرفت علوم زمین و ایجاد مرکز پژوهش و تحقیق و توسعه در طرح های راهبردی علوم زمین صادر شد.
کرهای افزود: یافتن ذخایر پنهان که از اهمیت زیادی برخوردار است نیز جزو برنامههای سازمان است که در این جهت سازمان با استفاده از روش نوین هیدروژئوشیمی اقدام به این مهم کرده است به گونهای که تا کنون 21 استان کشور را پوشش داده است.
به گفته وی انتشار نقشه هیدروژئوشیمی نیز از دیگر برنامههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور است که جزو افتخارات این مجموعه است.
کره ای خاطرنشان کرد: در دو ماه اول سال جاری موفق به برداشت هشت هزار نمونه زمینشناختی شدیم که جهش بسیار خوبی است از این رو پیشبینی میشود در برنامه پنجم توسعه نیزجهش بسیار خوبی در این زمینه داشته باشیم.
نظر شما :