طضیان رودخانه‌های واقع در شهرستان‌های جنوبی استان فارس

۲۷ آذر ۱۳۸۵ | ۰۵:۳۶ کد : ۱۲۱۱۸ رويدادهاى زمين و معدن
تعداد بازدید:۵۱۰
هنوز آمار دقیقی از میزان خسارت‌های احتمالی طغیان رودخانه‌ها دریافت نکرده‌ایم....

دبیر ستاد حوادث غیرمترقبه استان فارس اعلام کرد: در اثر بارش فراوان باران، برخی رودخانه‌های واقع در شهرستان‌های جنوبی استان مانند لامرد و مهر طغیان کرد.
   "حمید تقی‌زاده"  افزود: هنوز آمار دقیقی از میزان خسارت‌های احتمالی طغیان رودخانه‌ها دریافت نکرده‌ایم اما تمام امکانات لازم برای ارایه خدمات در این مناطق آماده‌سازی شده‌است.  به گفته وی، در برخی نقاط شهری و روستایی در شهرستان‌های لامرد و مهر در جنوب استان فارس جاده‌های روستایی در اثر آبگرفتگی مسدود شده و خساراتی به جاده‌ها وارد شده است. وی میزان بارش باران از دقایق ابتدایی صبح یکشنبه در شهرستان لامرد را ‪ ۹۲‬میلی متر تا ساعت ‪ ۱۸‬عصر عنوان کرد و گفت: این میزان بارش در این شهرستان که با خشکسالی مواجه است در طول سال‌های گذشته کم سابقه است.
   تقی زاده با بیان اینکه بارش در مناطق شمالی استان فارس به صورت برف است، افزود: با آنکه اغلب شهرستان‌های شمالی استان شاهد بارش برف هستند، اما تاکنون جاده‌های اصلی مسدود نشده‌اند. وی اضافه کرد: تنها محور ابوالحیات در جاده شیراز - کازرون (غرب استان فارس) در اثر بارش شدید برف از عصر یکشنبه مسدود شده است که تلاش ماموران راهداری و پلیس راه برای بازگشایی این محور همچنان ادامه دارد.
   به گفته وی، از تردد خودروها در محور شیراز- کازرون از تنگه ابوالحیات از عصریکشنبه جلوگیری به عمل آمده‌است اما این محور تاکنون (‪ ۲۳‬و‪ ۴۰‬دقیقه) بازگشایی نشده است.

کلید واژه ها: سایر موارد


نظر شما :