ايجاد کارخانه فرآورى فسفات در کهگيلويه و بويراحمد، ضرورى اعلام شد

۳۰ آبان ۱۳۸۵ | ۰۵:۲۳ کد : ۱۱۶۶۱ رويدادهاى زمين و معدن
تعداد بازدید:۵۸۹
مدير اکتشاف سازمان صنايع و معادن کهگيلويه و بويراحمد گفت: با توجه به نياز کشور...
مدير اکتشاف سازمان صنايع و معادن کهگيلويه و بويراحمد گفت: با توجه به نياز کشور به فسفات و مشتقات آن و با توجه به معادن غنى اين ماده در اين استان، احداث کارخانه توليد فرآورده هاى فسفات در اين استان ضرورى است. مهندس سيدمسعود ابطحيان افزود: ايجاد اين کارخانه علاوه بر جلوگيرى از خروج ارز از کشور به رونق اقتصادى، اشتغالزايى و توسعه استان کهگيلويه و بويراحمد مى انجامد.
وى گفت: پيگيرى هاى انجام شده براى ايجاد اين کارخانه در اين استان به دليل بالا بودن هزينه استخراج و احداث کارخانه، نتوانسته بخش خصوصى را به سرمايه گذارى ترغيب کند و بخش دولتى هم در اين زمينه اقدام نکرده است. ابطحيان گفت: ميزان ذخيره قطعى فسفات در معادن اين استان ۸۰ ميليون تن و ذخيره احتمالى آن بيش از ۲۰۰ ميليون تن است و مى توان گفت بزرگترين و يکى از غنى ترين معادن ذخيره فسفات رسوبى کشور در اين استان قرار دارد.
وى ميزان عيارفسفات اين معادن را ۱۰ درصد بيان کرد و افزود: براى استفاده بايد آن را به عيار ۳۵ درصد رساند و سپس در مجتمع هاى پتروشيمى تبديل به فرآورده کرد.
به گفته وى، اين ذخاير در کوه هاى سياه، لار، کومه، ريش، دماغه جنوبى بنگستان، نيل مندون و شيخ هابيل استان کهگيلويه و بويراحمد است و مجوز بهره بردارى از اين معادن صادر شده است. وى تصريح کرد: يک ميليارد و ۸۰۰ ميليون تن انواع ماده معدنى در اين استان شناسايى شده است. ابطحيان گفت: سالانه ۵۰ ميليون تن ماده معدنى که مهمترين آنها فسفات، مس و سنگ هاى تزئينى است از ۳۰ معدن فعال استان کهگيلويه و بويراحمد برداشت مى شود. به گفته وى، ۳۶ معدن غيرفعال هم در اين استان وجود دارد. معدن و توسعه

کلید واژه ها: سایر موارد


نظر شما :