GEOLOGICAL SURVEY OF IRAN | WWW.GSI.IR
 
English    
صفحه اصلي| تماس با ما| راهنما 
 گزارش تصويري
 پايگاه خبري علوم زمين
 رويدادهاى زمين و معدن
 مراکز سازمان
  فرم ارسال خبر
  سمينارها و گردهمايى ها
   ماهنامه علوم زمين و معدن
  سازمان در مطبوعات
  آرشيو اخبار
    ورود اعضا
شناسه کاربری
کلمه عبور
اخبار و رویدادها - اخبار و رويدادها
نوع خبر   
اخبار به تفكيك استان 
 
 
رئيس‌جمهور در افتتاحيه جشنواره ملى نوآورى و شکوفايى فجرانقلاب:
خلاقيت و نوآورى رمز ماندگارى ملت‌هاست

حرکت علمى يک ملت بدون خلاقيت و نوآورى ممکن نيست، در تاريخ انسان‌ها و ملت‌هاى فراوانى آمده و رفته‌اند اما افراد و ملت‌هايى که بهره‌اى از فتح قله‌هاى علمى نبرده‌اند نام و نشانى از آنان باقى نمانده است.

به‌گزارش روابط عمومى سازمان زمين‌شناسى واکتشافات معدنى کشور، رئيس جمهور که امروز در مراسم افتتاحيه دومين جشنواره ملى نوآورى و شکوفايى فجرانقلاب سخن مى‌گفت، خطاب به مخترعان و نوآوران با بيان اين که آينده روشن و فرداى درخشان در انتظار و فراروى شماست بر لزوم تداوم حرکت پرشتاب علمى با توان و قدرت مضاعف تاکيد کرد و با ابراز خرسندى از برگزارى دومين جشنواره ملى نوآورى و شکوفايى، ابراز اميدوارى کرد: اين جشنواره که امسال با کيفيت بالاتر و گستره بيشتر برپا شده است با همت دانشمندان و جوانان به يک جشنواره بين المللى معتبر، موثر و آينده ساز تبديل شود.

رئيس‌جمهورى کشور در ادامه تصريح کرد: برگزارکنندگان اين جشنواره با برپايى جشنواره و نمايش‌ها ثابت کردند که ملت ايران زنده است و تا آخر زنده خواهد بود.

احمدى نژاد از جشنواره ملى نوآورى و شکوفايى به عنوان اقدامى بسيار ارزشمند و آينده ساز ياد کرد و گفت: از بهترين کارها و اجتماعات در کشورمان کارى است که در اين نمايشگاه عرضه مى‌شود و اجتماعى است که دانشمندان، نوآوران و مخترعان در آن حضور دارند.

ايشان در ادامه سخنانش هدف از خلقت انسان را شکوفايى، تعالى و نيل به قله‌هاى کمال انسانى و تجلى اسماء و صفات الهى برشمرد تا بر همه عالم مادى مسلط شود و علم، حکمت، قدرت، خلاقيت، رافت و زيبايى‌ها را در اين عالم به نمايش بگذارد.

وى نام و ياد برخى شخصيت‌هاى تاريخى را مرور و اين پرسش را مطرح کرد که چند شخصيت تاريخى را سراغ داريد که خالى از علم باشند و يا در بالاترين سطوح علمى زمانه خود نباشند.
رييس دولت دهم در خصوص عنصر دوم يا همان ايمان به ارزش‌ها و پيگيرى آرمان‌هاى بلند، گفت: انسان بدون آرمان‌هاى بلند الهى و انسانى با ساير موجودات تفاوتى ندارد و کسى که آرمان انسانى ندارد حيات و حرکت ندارد.

لازم‌به‌ذکراست؛ وزارت صنايع و معادن هم درکنار ديگر وزارتخا‌نه‌هاى دولتى  در اين‌نمايشگاه شرکت کرده است که سازمان‌زمين‌شناسى و اکتشافات معدنى‌کشور، ستاد نوآورى و شکوفايى وزارت صنايع ومعادن از جمله نهادهاى شرکت‌کننده درآن هستند که با حضورى فعال به‌معرفى دستاوردها و نوآوريهاى متخصصان خود مى‌پردازند.

شايان ذکر است؛ اين نمايشگاه به‌همت معاونت علمى و فناورى رياست‌جمهورى و بنيادعلمى نخبگان برگزارشده و ‌سه‌بخش سازمان‌هاى دولتى، مخترعين و شرکتهاى خصوصى درآن حضور دارند.   

دوشنبه 19 بهمن 1388  10:34

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 10 شهريور 1389  22:48:28
تعداد بازديد از اين خبر : 490
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیکی
نظر

 ورود کد امنیتی   Audio Version Reload Image
     
پيوندهاى داخلى

پيوندهاى مرتبط